Johan en Desiree van Brussel

Maison de Fleurs,
een oude boerderij in Loupiac

Bienvenue! Wij zijn Johan en Desiree. In 2018 zijn wij begonnen met het opknappen van een oude boerderij in Loupiac. Waar wij het vakantieverblijf al helemaal voor ons zagen, zagen, andere bergen werk en stof. Dankzij flink klussen, verven, zweten en knallen is dit pareltje flink opgeknapt en klaar om als vakantieverblijf te dienen. Onze drie vakantieverblijven liggen in het pittoreske Loupiac, middenin de natuur. Altijd al willen leven als een God in Frankrijk? Kom gezellig bij ons langs. Wij zijn graag uw gastheer en gastvrouw.

Desiree van Brussel

Zij is Desiree, een gastvrouw pur sang en een echt mensenmens. Als stylist, met een jarenlange achtergrond in de makelaardij, herkende zij in 2018 meteen de grenzeloze mogelijkheden van dit vakantiecomplex. De sfeervolle inrichting is dan ook van haar hand, net als de luxe uitstraling. Desiree heeft aandacht voor de kleinste details en dat zie je overal in terug: in de bloemen voor de deur, in de kwaliteit van het beddengoed tot aan het met zorg uitgekozen interieur.

Johan van Brussel

Hij is Johan, net als Desiree verknocht aan het Franse buitenleven. Waar Desiree de sfeer bewaakt, is hij meer van de stenen. Als makelaar blijft hij actief in Nederland, maar zodra de lente aanbreekt, is hij steeds vaker op het terrein te vinden. Hij begeleidde de ingrijpende verbouwing, met respect voor de eeuwenlange historie van deze locatie, maar ingegeven door het verlangen naar eigentijds comfort.